Shoppa underkläder online från ett oändligt utbud

Internethandeln har kommit långt sedan den började vinna mark för underkläder onlineett tiotal år sedan. I början var det kanske främst multimediaprodukter som CD- och DVD-skivor och böcker som såldes online, men när affärerna insåg vilken potential som fanns expanderade utbudet snabbt. Idag kan du hitta i stort sett vad som helst på nätet, inklusive underkläder. Tidsbrist eller dåligt utbud är med andra ord inte längre en ursäkt – dina perfekta underkläder är bara ett klick bort!

Med ett nästan oändligt utbud både i Sverige och utomlands kan det vara svårt att veta i vilken ände man ska börja leta. Kanske har du sett reklam för nätbutiker som säljer underkläder på tv eller i andra sorters medier och då kan det vara en start att börja med att kolla utbudet där. Om det inte faller dig i smaken, eller helt enkelt inte var vad du letade efter, är sökmotorn din bästa vän. Skriv in passande sökord, t.ex. ”sexiga briefs” om det är sådana du är på jakt efter – sedan är det bara att välja och vraka!

För att ytterligare utöka resultaten kan du prova att söka på engelska. Frakten inom Europa är ofta låg och inom EU slipper du betala tullavgifter för din beställning.

Hitta rätt storlek

Även om de flesta märken använder sig av samma storlekar varierar de ofta från tillverkare till tillverkare. Trots detta kan du använda de underkläder du har som en indikator – de underkläder du beställer online bör antagligen vara i ungefär samma storlek. Glöm dock inte att jämföra med storleksguiden för just plagget du har tänkt beställa! Ofta finns en tabell över de aktuella måtten. Lättast är då att mäta t.ex. dina bäst passande trosor eller kalsonger och välja de som ligger närmast i storlek.

När det gäller bh:ar lönar det sig att mäta bysten med hjälp av en storlekstabell, oavsett vilken storlek du har på dina tidigare bh:ar, eftersom bysten förändras med tiden. En välsittande bh gör under både för komforten och utseendet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>